Economic Local

Apavital a desemnat firma care va furniza produse de balastiera. Contractul este de 125.000 de euro

Publicat: 14 feb. 2019
1

Recent, Apavital SA a finalizat licitatia pentru achizitionarea de produse de balastiera si de cariera ce urmeaza sa fie folosite pentru prepararea mixturilor asfaltice. Astfel, procedura a fost castigata de catre societatea Vam Sofi Trans SRL, cu o oferta financiara de 590.600 lei, fara TVA, aproape 125.000 euro.

Printre produsele ce urmeaza sa fie achizitionate se numara 4.800 tone de piatra sparta, 150 metri cubi de balast, 180 metri cubi de nisip nespalat de rau (pufar), 650 metri cubi de nisip spalat, 650 metri cubi de sort si 880 tone de pietris concasat, nisip concasat si filer de calcar.

Totodata, Apavital a demarat alta licitatie pentru achizitionarea unor servicii de spalare a conductelor de aductiune si distributie a apei potabile.

Procedura programata are o prevedere bugetara de 797.128 lei, fara TVA. La licitatie s-a inscris o singura firma: Mosslein SRL, din Nadlac, judetul Arad, care a fost declarata castigatoare. Societatea este controlata de trei actionari: Calin Ioan Paladie (cetatean roman), Gunter Joseff Mosslein (cetatean german) si Teodor Palade (cetatean canadian). Anul trecut, cifra de afaceri a societatii a fost de 3,1 milioane lei, profit de 294.269 lei, cu un numar de 7 angajati.

Citeste si: Schimbare radicala in Finantele iesene. O structura importanta este desfiintata. Bataia mare va fi pe functii

Conform cerintelor, sunt vizate retelele din comunele Andrieseni, Bivolari, Fantanele, Plugari, Probota, Sipote, Tiganasi, Trifesti, Victoria si Vladeni. Lungimea totala a retelelor este de 379.585 metri.

 

Adauga un comentariu